Page Nav

HIDE

Gradient Skin

Gradient_Skin

Breaking News

latest
corona-banner-india

English Question Test Series Part 1

1. Don't look ..........  on him. a. down b. for c. on d. by 2. Can you agree .......... my proposal. a. to  b. too c. with d. into 3. ...

English Question Test Series Part 11. Don't look ..........  on him.
a. down
b. for
c. on
d. by

2. Can you agree .......... my proposal.
a. to 
b. too
c. with
d. into

3. Most of us eat .......... a spoon.
a. with
b. in
c. for
d. by

4. He comes ....... a car.
a. by 
b. at
c. with
d. on

5. Let us play ......... chess.
a. a
b. the
c. of
d. an

6. She wants to ..........  an engineer.
a. become
b. becomes
c. became
d. be

7. He went on ......... foolishly.
a. spoke
b. to speaking
c. speaking
d. speaks

8. ............... to many places enriches our knowledge.
a. travelling
b. to travel
c. travel
d. The travel

9. I shall meet you ..... 6 o'clock.
a. at
b. by
c. in
d. during

10. My father will retire from service ....... a year.
a. of
b. in
c. by
d. with

11. Suganya writes ........ her left hand.
a. on 
b. with
c. in
d. by



Answer.

1. a
2. b
3. a
4. a
5. a
6. a
7. c
8. a
9.  a
10. b
11. b 

No comments